Koronavirus, Uutiset

Ylöjärvi panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin

Ylöjärvi panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin

Ylöjärven kaupunki panostaa yksiköidensä työhyvinvointiin. Kaupunginvaltuusto on päättänyt ohjata 175 000 euroa työyhteisöjen työhyvinvointitoimintaan. Summalla tuetaan työssä jaksamista koronavirustilanteessa, joka on vaikuttanut kaupungin toimintaan hyvin poikkeuksellisella tavalla ja kuormittanut työyhteisöjä.

Tarkempi ohjeistus rahan käytöstä ja osituksesta annetaan yksiköille myöhemmin.

Lisäpanostus työhyvinvointitoimintaan liittyy pandemiatilanteessa tulospalkkaukseen tehtyihin muutoksiin. Kaupunginvaltuusto muutti henkilöstön tulospalkkiovarauksen käyttötarkoitusta ja tulospalkkaustavoitteiden määrää kuluvan vuoden osalta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>