Päivän haastattelu

Jälleen on Nälkäpäiväkeräyksen aika

today23.9.2020

Background
share close
Kuva: SPR:n Keravan osasto

40. kertaa järjestettävä Suomen Punaisen Ristin (SPR) Nälkäpäivän lipaskeräys käynnistyy torstaina 24.9. ja jatkuu lauantaihin 26.9. saakka. Punaisen Ristin Tampereen osasto kutsuu keräämään ja lahjoittamaan. Lipaskerääjät liikkuvat Tampereen keskustassa sekä keräävät aktiivisesti myös Prismoissa.

Lippaan voi hakea ilman ennakkoilmoittautumista Kohtaamispaikka Tampurista sekä Tampereen alueen Prismoista keräyspäivien aikana. Jokainen on tervetullut vapaaehtoiseksi kerääjäksi. Mukaan tarvitsee vain valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja lämpimät sään mukaiset vaatteet.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto järjestää nälkäpäiväleivän myynnin torstaina klo 11 Keskustorin liepeillä. Perinteinen lohikeittolounas on tarjolla Kekustorilla perjantaina 25.9. kello 11 alkaen.

Nälkäpäivä -keräys jäjestetään nyt 40. kerran. Nälkäpäivän äiti oli pälkäneläinen vapaaehtoinen Mailis Korhonen, joka keksi idean ”kaikkien pälkäneläisten rahankeruutalkoista” vuonna 1980. Pian Nälkäpäivä -keräys levisi koko maahan ja nykyisin se järjestetään lähes jokaisella Suomen paikkakunnalla.

Lisää Nälkäpäiväkeräyksestä kertoo Punaisen Ristin Tampereen osaston vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kaisa Kuuppo:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%