Päivän haastattelu, Uutiset

Jälleen on Nälkäpäiväkeräyksen aika

Jälleen on Nälkäpäiväkeräyksen aika

Kuva: SPR:n Keravan osasto

40. kertaa järjestettävä Suomen Punaisen Ristin (SPR) Nälkäpäivän lipaskeräys käynnistyy torstaina 24.9. ja jatkuu lauantaihin 26.9. saakka. Punaisen Ristin Tampereen osasto kutsuu keräämään ja lahjoittamaan. Lipaskerääjät liikkuvat Tampereen keskustassa sekä keräävät aktiivisesti myös Prismoissa.

Lippaan voi hakea ilman ennakkoilmoittautumista Kohtaamispaikka Tampurista sekä Tampereen alueen Prismoista keräyspäivien aikana. Jokainen on tervetullut vapaaehtoiseksi kerääjäksi. Mukaan tarvitsee vain valokuvallisen henkilöllisyystodistuksen ja lämpimät sään mukaiset vaatteet.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto järjestää nälkäpäiväleivän myynnin torstaina klo 11 Keskustorin liepeillä. Perinteinen lohikeittolounas on tarjolla Kekustorilla perjantaina 25.9. kello 11 alkaen.

Nälkäpäivä -keräys jäjestetään nyt 40. kerran. Nälkäpäivän äiti oli pälkäneläinen vapaaehtoinen Mailis Korhonen, joka keksi idean ”kaikkien pälkäneläisten rahankeruutalkoista” vuonna 1980. Pian Nälkäpäivä -keräys levisi koko maahan ja nykyisin se järjestetään lähes jokaisella Suomen paikkakunnalla.

Lisää Nälkäpäiväkeräyksestä kertoo Punaisen Ristin Tampereen osaston vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kaisa Kuuppo:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>