Koronavirus, Uutiset

Pirkkalan Naistenmatkan koulussa on todettu koronatartunta - 32 henkilöä altistunut

Pirkkalan Naistenmatkan koulussa on todettu koronatartunta - 32 henkilöä altistunut

Pirkkalan Naistenmatkan koulussa on todettu koronavirustapaus. Tämän hetkisen tiedon mukaan yhteensä 32 oppilasta ja henkilökunnan jäsentä on altistunut virukselle. Terveydenhuollon henkilöstö selvittää asiaa ja viestii mahdollisista karanteeneista tartuntatautilain mukaisesti.

Altistuneet ovat siirtyneet etäopetukseen tästä päivästä alkaen koulun rehtorin päättämänä varotoimenpiteenä. Naistenmatkan koulu on ilmoittanut etäopetukseen siirtymisestä niille, joita asia koskee. Muut Naistenmatkan koulun oppilaat ja henkilökunta jatkavat koulutyötä normaaliin tapaan.

Naistenmatkan koulu ottaa ruokailukäyttöön koulun liikuntasalin, jotta aterioinnit voidaan järjestää väljemmin. Tämän vuoksi liikuntasalin käyttövuorot perutaan muilta käyttäjiltä huomisesta torstaista alkaen mahdollisen karanteenin päättymiseen asti.

Pirkkalan hyvinvointilautakunta kokoontuu tänään keskiviikkona päättämään poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin ja etäopetukseen siirtymisestä tästä päivästä alkaen enintään kuukauden ajaksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>