Uutiset

Poliisi tutkii Nokialla tapahtunutta seksuaalirikosta

Poliisi tutkii Nokialla tapahtunutta seksuaalirikosta

Poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina 19.9. aamuyöllä Nokialla tapahtuneesta raiskauksesta.

Noin kello neljän aikaan Pinsiöntiellä, ns. Tyttölän bussipysäkin kohdalla kävellyt nainen havaitsi miehen, jonka huomasi myöhemmin lähteneen seuraamaan häntä. Nainen jatkoi matkaansa siilojen suuntaan Rounionkadulle, missä mies oli tarttunut naiseen ja pakotti tämän syrjemmälle ja toteutti seksuaalirikoksen.

Uhri ja ulkopuolinen todistaja ovat kertoneet rikoksesta epäillyn olevan noin 30-vuotias mies, vartaloltaan laiha ja pituudeltaan noin 180 - 185 cm. Miehellä oli partaa tai parransänkeä. Yllään hänellä oli musta huppari, jonka huppu oli pään yli. Jalassaan epäillyllä oli maastohousut, mitkä todistajan mukaan saattoivat olla musta-valko-harmaa -maastokuvioidut housut eli niin kutsutut metrohousut. Mies kulki kompuroiden ja saattoi olla päihtynyt.

Varmuudella noin kello 4.45 rikoksesta epäillyn on nähty kulkevan Pajakallionkadulta lännen suuntaan, ehkä asuintalojen takana oleville lenkkipoluille.

Tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Nokian poliisiin, puh. 0295 445 888 (8-16) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 900022.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>