Uutiset

Tapon yritys Tampereella Kaupin ulkoilualueella

Tapon yritys Tampereella Kaupin ulkoilualueella

Poliisi tutkii Tampereella Kaupin ulkoilualueella tapahtunutta tapon yritystä. Tänään tiistaina n. kello 13.00 Sisä-Suomen poliisi sai tehtävän Kaupin ulkoilualueelle väkivaltatilanteen vuoksi. Alueelta tuli useampi soitto hätäkeskukseen. Poliisi otti kiinni kaksi nuorta tamperelaista poikaa epäiltyinä tapahtumiin. Kiinniotto tapahtui hieman ennen kello 14.00. Epäillyt ovat 16 ja 17 vuotiaita. Tällä hetkellä molempia epäillään tapon yrityksestä. Poliisin mukaan miespuolinen uhri on toimitettu TAYSiin. Epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen.

Alueella samaan aikaan liikkuneet naiset ja lapset eivät ole olleet vaarassa ennen tekoa eikä sen jälkeenkään.

Poliisi pyytää Kaupin ulkoilualueella klo 12.00 - 14.00 liikkuneilta havaintoja kyseisestä kaksikosta. Ensimmäinen oli pukeutunut mustiin collegehousuihin, sekä mustaan maihinnousutakkiin, jossa koristeena leijona merkki. Toisella oli yllään tummaa collegevaatetusta. Molemmilla oli päässä pääväriltään musta lippikset.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla klo 8-16 numeroon 0295 445 317.

Poliisi tiedottaa seuraavan kerran asiasta perjantaina ennen klo 16.00

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>