Uutiset

Tampereen seudun joukkoliikenteelle lähes 8 miljoonan euron lisärahoitus

Tampereen seudun joukkoliikenteelle lähes 8 miljoonan euron lisärahoitus

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt joukkoliikenteelle 100 miljoonan euron lisärahoituksen. Lisärahoituksella tuetaan palvelutason turvaamista koronatilanteen pitkittyessä sekä pyritään varmistamaan nykyisten joukkoliikenteen kehittämishankkeiden jatkuvuus.

Joukkoliikenteelle koronatilanteen vuoksi myönnetyllä lisätuella pystytään korvaamaan reilut 47 % suurten ja keskisuurten kaupunkiseutujen lipputulojen menetyksistä. Lisäksi tuetaan joukkoliikenteen kehityshankkeita.

Suuret kaupungit saavat 76 miljoonaa euroa kokonaisuudesta, keskisuuret kaupungit 9 miljoonaa euroa ja ELY-keskukset 15 miljoonaa euroa. Suurten ja keskisuurten kaupunkien tukisummat vaihtelevat alueittain, mutta kaikkien kohdalla ne kattavat 47 % lipputulojen menetyksistä.

Liikenne- ja viestintävirasto myönsi Tampereen seudun joukkoliikenteelle 7,94 miljoonaa lisärahoitusta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>