Uutiset

Lempäälän kunta palkitsi henkilöstöään strategiateoista

Lempäälän kunta palkitsi henkilöstöään strategiateoista

Myös palkintojenjakotilaisuudessa huolehdittiin turvaväleistä.

Lempäälän kunta palkitsi eilen henkilöstöään strategiateoista. Palkittavia strategiatekoja oli kaikkiaan viisi ja yhteensä 33 työntekijää saivat huomionosoitukset eilisessä kunnanvaltuuston kokouksessa.

Lempäälän kunnan nykyinen strategia on ollut voimassa vuodesta 2018. Lempäälän visio on olla kunta, joka sanoo kyllä. Visio ohjaa kuntaa toimimaan positiivisesti ratkaisuja etsien. Strategian painopisteiden mukaisesti Lempäälä panostaa yhdessä tekemiseen, elämyksiin ja edelläkävijyyteen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>