Uutiset

Tesoman rikosmysteeriin liittyvän kuvan esittämän henkilön henkilöllisyys selvisi - miestä epäillään myös toisesta rikoksesta

Tesoman rikosmysteeriin liittyvän kuvan esittämän henkilön henkilöllisyys selvisi - miestä epäillään myös toisesta rikoksesta

Sisä-Suomen poliisi julkaisi tiistaina 22.9.2020 valokuvan miehestä, jonka epäillään syyllistyneen Tampereella Tesomalla viime vuonna 18.8 tapahtuneeseen henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen.

Kuvan esittämän miehen henkilöllisyys on selvinnyt kun kuvan esittämä mies itse ilmoittautui tällä viikolla poliisille. Hänet otettiin kiinni ja häntä on kuulusteltu. Häntä epäillään myös toisesta henkeen ja terveyteen liittyvästä rikoksesta Tampereella, rikoksen tekoaika elokuu 2020 ja tekopaikka Haukiluomassa oleva yleinen paikka.

Epäilty on täysi-ikäinen mies ja tuomioistuin on hänet tänään vanginnut.

Rikosten esitutkinta on lain mukaan salassapidettävää ja erityisesti rikoksen asianosaisten suojaamisen takia. Tästä syystä poliisi ei voi kertoa rikoksiin liittyviä tietoja tarkemmin eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa tämän enempää.

Poliisi sai ihmisiltä lukuisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta henkilöllisyyden selvittämiseen. Poliisi haluaa kuitenkin kiittää ihmisiä, jotka pyrkivät auttamaan poliisia asian selvittämisessä.

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>