Uutiset

Tesoman rikosmysteeriin liittyvän kuvan esittämän henkilön henkilöllisyys selvisi – miestä epäillään myös toisesta rikoksesta

today1.10.2020

share close

Sisä-Suomen poliisi julkaisi tiistaina 22.9.2020 valokuvan miehestä, jonka epäillään syyllistyneen Tampereella Tesomalla viime vuonna 18.8 tapahtuneeseen henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen.

Kuvan esittämän miehen henkilöllisyys on selvinnyt kun kuvan esittämä mies itse ilmoittautui tällä viikolla poliisille. Hänet otettiin kiinni ja häntä on kuulusteltu. Häntä epäillään myös toisesta henkeen ja terveyteen liittyvästä rikoksesta Tampereella, rikoksen tekoaika elokuu 2020 ja tekopaikka Haukiluomassa oleva yleinen paikka.

Epäilty on täysi-ikäinen mies ja tuomioistuin on hänet tänään vanginnut.

Rikosten esitutkinta on lain mukaan salassapidettävää ja erityisesti rikoksen asianosaisten suojaamisen takia. Tästä syystä poliisi ei voi kertoa rikoksiin liittyviä tietoja tarkemmin eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa tämän enempää.

Poliisi sai ihmisiltä lukuisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta henkilöllisyyden selvittämiseen. Poliisi haluaa kuitenkin kiittää ihmisiä, jotka pyrkivät auttamaan poliisia asian selvittämisessä.

 

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%