Koronavirus, Uutiset

HPK:n ja Sportin tämäniltainen liigaottelu on peruttu - syynä mahdollinen korona-altistuminen

HPK:n ja Sportin tämäniltainen liigaottelu on peruttu - syynä mahdollinen korona-altistuminen

Tälle päivälle pelattavaksi merkitty jääkiekon liigaottelu HPK-Sport on peruttu varotoimenpiteenä koska HPK:n joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta. HPK:n Liiga-joukkue siirtyy omaehtoiseen karanteeniin lisätietojen odottamisen ajaksi. Koronaviruslöydökseen liittyvä Liiga-joukkueen jäsen on testattu lauantaiaamuna ja testin odotetaan valmistuvan lauantain aikana. Testituloksen mahdollisista seurannaisvaikutuksista tiedotetaan testin valmistuttua. Tartunnan saanut henkilö on ollut oireettomana HPK-Kärpät-ottelun yleisössä torstaina 1. lokakuuta. Henkilön lasketaan olleen jo tuolloin tartuttava. Kaikkia Rinkelinmäellä torstain ottelussa lohkossa 1 ja katsomossa D3 olleita pyydetään seuraamaan oloaan tarkasti. Tartunnan saanut henkilö on käyttänyt suositusten mukaisesti ottelussa jaettavaa maskia. Liiga ja joukkueet tiedottavat myöhemmin uudesta ottelupäivästä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>