Koronavirus

HPK:n ja Sportin tämäniltainen liigaottelu on peruttu – syynä mahdollinen korona-altistuminen

today3.10.2020

Background
share close

Tälle päivälle pelattavaksi merkitty jääkiekon liigaottelu HPK-Sport on peruttu varotoimenpiteenä koska HPK:n joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta. HPK:n Liiga-joukkue siirtyy omaehtoiseen karanteeniin lisätietojen odottamisen ajaksi. Koronaviruslöydökseen liittyvä Liiga-joukkueen jäsen on testattu lauantaiaamuna ja testin odotetaan valmistuvan lauantain aikana. Testituloksen mahdollisista seurannaisvaikutuksista tiedotetaan testin valmistuttua. Tartunnan saanut henkilö on ollut oireettomana HPK-Kärpät-ottelun yleisössä torstaina 1. lokakuuta. Henkilön lasketaan olleen jo tuolloin tartuttava. Kaikkia Rinkelinmäellä torstain ottelussa lohkossa 1 ja katsomossa D3 olleita pyydetään seuraamaan oloaan tarkasti. Tartunnan saanut henkilö on käyttänyt suositusten mukaisesti ottelussa jaettavaa maskia. Liiga ja joukkueet tiedottavat myöhemmin uudesta ottelupäivästä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%