Koronavirus, Uutiset

HPK:n ja Sportin tämäniltainen liigaottelu on peruttu - syynä mahdollinen korona-altistuminen

HPK:n ja Sportin tämäniltainen liigaottelu on peruttu - syynä mahdollinen korona-altistuminen

Tälle päivälle pelattavaksi merkitty jääkiekon liigaottelu HPK-Sport on peruttu varotoimenpiteenä koska HPK:n joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä on todettu perjantai-iltana koronavirustartunta. HPK:n Liiga-joukkue siirtyy omaehtoiseen karanteeniin lisätietojen odottamisen ajaksi. Koronaviruslöydökseen liittyvä Liiga-joukkueen jäsen on testattu lauantaiaamuna ja testin odotetaan valmistuvan lauantain aikana. Testituloksen mahdollisista seurannaisvaikutuksista tiedotetaan testin valmistuttua. Tartunnan saanut henkilö on ollut oireettomana HPK-Kärpät-ottelun yleisössä torstaina 1. lokakuuta. Henkilön lasketaan olleen jo tuolloin tartuttava. Kaikkia Rinkelinmäellä torstain ottelussa lohkossa 1 ja katsomossa D3 olleita pyydetään seuraamaan oloaan tarkasti. Tartunnan saanut henkilö on käyttänyt suositusten mukaisesti ottelussa jaettavaa maskia. Liiga ja joukkueet tiedottavat myöhemmin uudesta ottelupäivästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>