Päivän haastattelu

Näsinneulan uudistunut kahvila avattiin - poikkeuskesä puolitti Särkänniemen liikevaihdon

Näsinneulan uudistunut kahvila avattiin - poikkeuskesä puolitti Särkänniemen liikevaihdon

Näsinneulan näköalatasanteella sijaitseva kahvila on uudistunut. Uusi kahvila on nimeltään Neula Sky Cafe ja tyyliltään moderni lounge tapashenkisine tarjoiluineen sekä anniskeluoikeuksineen. Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoi SUN Radion haastattelussa uudistuneesta kahvilasta sekä Särkänniemen kuluneesta kesästä. Kesä saatiin toiminnallisesti vietyä hyvin läpi mutta taloudellisesti koronan aiheuttamat rajoitukset tuntuivat rajusti. Seppälän arvion mukaan Särkänniemen liikevaihto on noin puolet pienempi kuin viime vuonna.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>