Uutiset

Nokia – 101 tarinaa -teokselle kunniamaininta Vuoden kotiseututeos -kilpailussa

Nokia – 101 tarinaa -teokselle kunniamaininta Vuoden kotiseututeos -kilpailussa

Nokia – 101 tarinaa -niminen teos on saanut kunniamaininnan Suomen Kotiseutuliiton järjestämässä Vuoden kotiseututeos -kilpailussa. Maritta Pahlmanin toimittama kirja on raadin mukaan ainutlaatuinen ja uudenlainen kotiseutukirja. Paikalliset kuvataidekoululaiset ja kuvataideryhmän lapset ja nuoret ovat luoneet aikuisten kirjoittamiin tarinoihin kuvituksen. Kilpailun voitti Tammelan Hykkilän ja Lunkaan kylistä kertova Yks raitti – kaks kyllää -teos. Vuoden kotiseututeos on valittu vuodesta 2009 lähtien. Kilpailun tavoitteena on kannustaa kotiseutukirjojen tekijöitä ja tuoda näkyvyyttä paikallista kulttuuria ja historiaa käsitteleville teoksille.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>