Pirkanmaa

Aito Säästöpankki sulkee Luopioisten konttorinsa vuoden lopussa

today7.10.2020

share close
Aito Säästöpankki tarkistaa konttoriverkostoaan. Pälkäneellä on tällä hetkellä kaksi konttoria, jotka ovat Luopioisten kirkonkylässä ja Onkkaalassa. Luopioisten konttori yhdistetään ensi vuoden alusta lähtien Pälkäneen konttoriin.
Aito Säästöpankki tarkistaa konttoriverkostoaan. Pälkäneellä on tällä hetkellä kaksi konttoria, jotka ovat Luopioisten kirkonkylässä ja Onkkaalassa. Luopioisten konttori yhdistetään ensi vuoden alusta lähtien Pälkäneen konttoriin.

Pälkäneellä on ensi vuoden alusta lähtien yksi Aito Säästöpankin toimipaikka. Pankki yhdistää Luopioisten konttorin Pälkäneen konttoriin. Aito Säästöpankin juuret ovat Luopioisten Säästöpankissa, joka kymmenen vuotta sitten yhdistyi Ikaalisten Säästöpankin kanssa muodostaen Aito Säästöpankki Oy:n.

Tamperelainen Aito Säästöpankki tarkistaa nyt konttoriverkostoaan.

Aito Säästöpankki on fyysisesti läsnä 15 paikkakunnalla Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Siitä tuli miljardipankki, kun se yhdistyi tämän vuoden kesäkuun alussa Huittisten Säästöpankin kanssa. Pankin toimipaikkaverkostossa on tällä hetkellä vielä 21 konttoria.

Ensi vuoden alussa pankki sulkee Luopioisten kirkonkylässä olevan konttorinsa. Sen palvelut yhdistetään Pälkäneen konttoriin, joka on Onkkaalassa. Pälkäne ja Luopioinen tekivät kuntaliitoksen vuonna 2007.

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen perustelee Pälkäneen kunnan alueella olevien konttoreiden yhdistämistä toimialan murroksella. Asiakaskäyttäytyminen suosii voimakkaasti sähköisiä kanavia. Perinteisten pankkipalveluiden, kuten käteisen rahan nostaminen, vähenee koko ajan merkittävästi.

K-Market Järvikansalle lisää tilaa

Aito Säästöpankin kanssa samassa rakennuksessa oleva K-Market Järvikansa laajenee pankilta vapautuviin tiloihin.

– Samaan aikaan, kun meillä konttoripalvelut ovat enää vain hyvin pienen asiakaskunnan aktiivisessa käytössä, konttorin seinän takana toimiva K-Market Järvikansa puolestaan tarvitsee lisää tilaa toimintansa ja valikoimansa laajentamiseen. Tässä kohtaa on luontevaa antaa tilaa kasvulle, joten olemme myyneet konttorimme tilat paikalliselle K-kauppiaalle, toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo.

– Vaikka konttorin toiminta nykyisellä paikallaan päättyy, voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme avulla palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme käteisentarpeesta jatkossa, Ahonen lisää.

Aito Säästöpankin asiakkaat voivat nostaa käteistä jatkossa ostostensa yhteydessä K-Market Järvikansan kassalta.

Luopioisten konttorin asiakkaat voivat myös tilata käteistä rahaa pankista ja noutaa sen lähimmästä postista tai asiamiespostista.

Aito Säästöpankilla on kaiken kaikkiaan 120 työntekijää.

Pankilla on nyt noin 72 000 asiakasta.

Aito Säästöpankki on tunnuslukujen valossa säästöpankkiryhmän toiseksi suurin säästöpankki. Se on nyt miljardipankki.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%