Uutiset

Tampere haluaa puolittaa asunnottomuuden kolmessa vuodessa

Tampere haluaa puolittaa asunnottomuuden kolmessa vuodessa

Tampereen kaupunki aikoo lähteä mukaan Suomen hallituksen ohjelmaan, jonka tavoitteena on puolittaa asunnottomuus vuoteen 2023 mennessä. Kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti eilisessä kokouksessaan esittää kaupunginhallitukselle osallistumista.

Tavoitteen saavuttamiseksi ympäristöministeriö on käynnistänyt valtakunnallisen yhteistyö- ja toimenpideohjelman, jonka tavoitteena on lisätä kohtuuhintaisten ja valtion tukemien asuntojen tarjontaa asunnottomille pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa, vahvistaa asunnottomuustyötä ja siihen liittyvää osaamista kuntien peruspalveluissa, parantaa asumisneuvonnan saatavuutta sekä vakiinnuttaa toimijoiden yhteistyö erityisesti kunta- ja aluetasolla.

Tampereella tavoitteena on muun muassa osoittaa asunnottomille 200 asuntoa vuosina 2021 ja 2022. Tavoitteiden saavuttamiseksi Tampereen kaupunki on saanut sosiaali- ja terveysministeriöltä valtionavustusta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>