Päivän haastattelu, Uutiset

Korisliigakausi alkaa, Antero Lehto nyt BC Nokian peliasussa

Korisliigakausi alkaa, Antero Lehto nyt BC Nokian peliasussa

Yksi alkavan Korisliiga-kauden isoimmista pelaajasiirroista nähtiin BC Nokian ja Tampereen Pyrinnön välillä, kun tamperelaisten seuraikoni Antero Lehto siirtyi Nokialle. 36-vuotias Lehto kertoi SUN Radion haastattelussa lähtevänsä innolla uusien haasteiden pariin.

Eilen yhdellä ottelulla käynnistynyt Korisliiga alkaa tänään myös pirkanmaalaisten joukkueiden osalta. BC Nokian kausi käynnistyy Kaarinan UraBasketin vieraana. Pyynikillä Tampereen Pyrintö saa vastaansa Kouvolan Kouvot.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>