Pirkanmaa

VALTAKUNNALLINEN HUOMIONOSOITUS JAOSSA: Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy kiinni SKVL:n Vuoden Yritys 2020 -palkinnossa

today15.10.2020

Background
share close
Ylöjärveläinen Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy on edholla SKVL:n Vuoden Yritys 2020 -palkinnon saajaksi. Tunnustuksesta kisailee kolme finalistia. Yrittäjä Mika Kotirannan mukaan jo finaaliin eteneminen on iso kunnia ja saavutus. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Ylöjärveläinen Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy on edholla SKVL:n Vuoden Yritys 2020 -palkinnon saajaksi. Tunnustuksesta kisailee kolme finalistia. Yrittäjä Mika Kotirannan mukaan jo finaaliin eteneminen on iso kunnia ja saavutus. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylöjärveläinen Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy LKV on selviytyt kolmen finalistin joukkoon, josta marraskuun loppupuolella valitaan Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n Vuoden Yritys 2020 -palkinnon saaja. Muut finalistit ovat naantalilainen LKV Tuomiset ja hämeenlinnalainen Laatu LKV. SKVL:ssä on noin 470 kiinteistönvälitystoimistoa. 

Yrittäjä-toimitusjohtaja Mika Kotiranta sanoo, että jo hänen perheyrityksensä pääseminen SKVL:n Vuoden Yritys 2020 -finaaliin on historiallinen ja suuri saavutus sekä kunnianosoitus yrityksen tekemästä työstä.

– Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:llä on jäseninään peräti 470 kiinteistönvälitystoimistoa eri puolilla Suomea. Joukko on siis poikkeuksellisen laaja, hän kertoo.

– Yrityksemme vahvuudet ovat pitkän kokemuksen kerryttämä raudanluja asiantuntemus sekä valtaisa tunnettuisuus, kirkas brändi omalla kotikentällä, Kotiranta kuvailee.

Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy LKV täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Yritys on perustettu vuonna 1996.

Yrityksen kotipaikka on Ylöjärvi, jonka lisäksi se toimii Tampereen kaupunkiseudulla.

– Noin 34 000 asukkaan Ylöjärvellä olemme hyvin tunnettuja. Vähintään joka toinen vastaantulija morjestaa. Se kertoo olennaisen, Kotiranta muistuttaa.

Mika Kotiranta ja myyntipäällikkö Leena Ristamäki työskentelivät ennen yrittäjiksi heittäytymistään suurissa kiinteistönvälitysalan yrityksissä niin välitystoiminnassa kuin johtotehtävissä. Jaana Kotiranta toimii kiinteistönvälittäjänä ja Anniina Kotiranta työskentelee myyntineuvottelijana.

Asuntokauppa Mika Kotiranta LKV Oy:n liikevaihto oli 446000 euroa vuonna 2019, ja yritys työllisti silloin viisi henkilöä. Liikevaihto nousi 10,7 prosenttia. Yhtiön omavaraisuusaste oli 93,2 prosenttia.

Tällä hetkellä Asuntokauppa Mika Kotiranta Oy työllistää neljä alan ammattilaista.

Vuoden Yritys 2020 -kilpailun voittaja julkistetaan 27. marraskuuta.

MATTI PULKKINEN

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%