Uutiset

Ylöjärvi saa oman kulttuuriparlamentin

Ylöjärvi saa oman kulttuuriparlamentin

Ylöjärvellä panostetaan kulttuurin kehittämiseen, kun vapaa-aikalautakunta päätti viime viikolla kulttuuriparlamentin perustamisesta. Nyt perustettavan kulttuuriparlamentin tärkeimpinä tehtävinä ovat mm. kulttuuripääkaupunkihankkeen ohjausryhmänä toimiminen, kaupungin kulttuurisuunnitelman valmistelu ja kulttuuriolosuhteiden kehittäminen.

Kulttuuriparlamenttiin kootaan yhdeksän jäsentä. Näistä neljä edustaa kulttuurijärjestöjä, yksi on yritysedustaja, yksi on ammattitaitelija ja yksi edustaa sote-puolen järjestöä, joka toimii kulttuurihyvinvoinnin parissa ja kaksi on vapaa-aikalautakunnan jäseniä.

Jäsenehdotuksia voi tehdä lokakuun 30:nteen saakka.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>