Uutiset

Kolmas raitiovaunu Tampereelle viikonloppuna

Kolmas raitiovaunu Tampereelle viikonloppuna

Havainnekuva ratikasta Hervanna valtaväylän varrella

Tampereen kolmas raitiovaunu saapuu kaupunkiin viikonloppuna. Kyseessä on toinen sarjatuotantona valmistettu Tampereen Ratikka. Jatkossa raitiovaunuja saapuu Tampereelle kuukausittain 2-3 kappaletta. Vuoden loppuun mennessä Tampereella on seitsemän raitiovaunua, kun niitä kaikkiaan on tulossa yhteensä 19.

Eilen Raitiotieallianssi kertoi, että kaikki raiteet Pyynikintorilta Hervantaan ja Taysin yliopistosairaalalta Hatanpään valtatielle on nyt asennettu. Viimeinen kisko-osuus asennettiin Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun liittymään kaarrekiskona.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>