Päivän haastattelu

Tampereen kaupunginkirjasto juhlistaa Satupäivää virtuaalisella satutunnilla

Tampereen kaupunginkirjasto juhlistaa Satupäivää virtuaalisella satutunnilla

Sunnuntaina 18 lokakuuta eli Sadun nimipäivänä vietetään valtakunnallista Satupäivää. Tätä teemapäivää on järjestetty vuodesta 2008 lähtien, ensin osana Suomen Teatterit ry:n lastenteatterikampanjaa ja sittemmin omana tapahtumanaan. Satupäivän ajatuksena on että satuja luetaan, esitetään ja käsitellään kaiken ikäisten kanssa eri paikoissa ympäri Suomea. Erikoiset ajat vaikuttavat myöskin tätä päivään mutta erilaisia satutapahtumia riittää sunnuntaina ympäri Suomea ja ajan hengen mukaisesti myöskin verkossa. Tampereen kaupunginkirjasto on perinteisesti järjestänyt Satupäivän kunniaksi erityisen satutunnin, joka toteutetaan tänä vuonna virtuaalisesti. Kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Niina Salmenkangas kertoi SUN Radion haastattelussa mitä virtuaalisella satutunnilla on odotettavissa ja samalla myöskin pohdittiin kuinka paljon satuja nykyään luetaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>