Päivän haastattelu

Tampereen kaupunginkirjasto juhlistaa Satupäivää virtuaalisella satutunnilla

today17.10.2020

Background
share close

Sunnuntaina 18 lokakuuta eli Sadun nimipäivänä vietetään valtakunnallista Satupäivää. Tätä teemapäivää on järjestetty vuodesta 2008 lähtien, ensin osana Suomen Teatterit ry:n lastenteatterikampanjaa ja sittemmin omana tapahtumanaan. Satupäivän ajatuksena on että satuja luetaan, esitetään ja käsitellään kaiken ikäisten kanssa eri paikoissa ympäri Suomea. Erikoiset ajat vaikuttavat myöskin tätä päivään mutta erilaisia satutapahtumia riittää sunnuntaina ympäri Suomea ja ajan hengen mukaisesti myöskin verkossa. Tampereen kaupunginkirjasto on perinteisesti järjestänyt Satupäivän kunniaksi erityisen satutunnin, joka toteutetaan tänä vuonna virtuaalisesti. Kaupunginkirjaston palvelupäällikkö Niina Salmenkangas kertoi SUN Radion haastattelussa mitä virtuaalisella satutunnilla on odotettavissa ja samalla myöskin pohdittiin kuinka paljon satuja nykyään luetaan.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%