Uutiset

Nuoret kuljettajat kaahasivat lauantai-iltana ja yöllä Tampereella

today19.10.2020

share close

Lauantai-sunnuntaiyönä heti puolenyön jälkeen valtatiellä 9 liikenteenvalvonnassa ollut liikennepoliisin partio huomasi kaksi henkilöautoa, jotka kulkivat silmin nähden huomattavaa ylinopeutta ja joiden kuljettajat ajoivat ajoittain vierekkäin. Nopeimmillaan ajoneuvoille mitattiin tässä vaiheessa nopeutta 162 km/h, kun rajoitus oli 100km/h.

Siviilipoliisiautolla ajaneen partion kytkiessä päälle pysäytysvalon toinen kuljettaja pysähtyi, mutta toinen lähti pakenemaan. Pakenevalle henkilöautolle mitattiin enimmillään nopeutta 219 km/h alueella, jossa rajoitus on 100 km/h. Auto pysähtyi lopulta poliisin piikkimattoon. Molemmat kuljettajat määrättiin tilapäiseen ajokieltoon ja heitä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Samoin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillään Tampereen Rantatunnelissa lauantaina kello 20 aikaan 115 km/h (nopeusrajoitus 60 km/h) ajanutta kuljettajaa.

Lisäksi vakavaa piittaamattomuutta osoittavasta liikenteen vaarantamisesta epäillään viikonloppuna vt 12:lla tavoitetuttuja kolmea kuljettajaa, jotka ajoivat sadan kilometrin nopeusrajoitusalueella kukin yli 140 km/h.

Pirkkalan puolella vt 3:lla pysäytettiin lauantaina noin kello 19.30 henkilöauto lievän ylinopeuden vuoksi, ja todettiin kuljettajan ajavan päihtyneenä. Häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Näiden lisäksi Tampereen alueella mitattiin pienempiä ylinopeuksia. Yhteistä kaikille näille tapauksille on se, että kuljettajat ovat iältään enintään 25 vuotta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%