Uutiset

Nuoret kuljettajat kaahasivat lauantai-iltana ja yöllä Tampereella

Nuoret kuljettajat kaahasivat lauantai-iltana ja yöllä Tampereella

Lauantai-sunnuntaiyönä heti puolenyön jälkeen valtatiellä 9 liikenteenvalvonnassa ollut liikennepoliisin partio huomasi kaksi henkilöautoa, jotka kulkivat silmin nähden huomattavaa ylinopeutta ja joiden kuljettajat ajoivat ajoittain vierekkäin. Nopeimmillaan ajoneuvoille mitattiin tässä vaiheessa nopeutta 162 km/h, kun rajoitus oli 100km/h.

Siviilipoliisiautolla ajaneen partion kytkiessä päälle pysäytysvalon toinen kuljettaja pysähtyi, mutta toinen lähti pakenemaan. Pakenevalle henkilöautolle mitattiin enimmillään nopeutta 219 km/h alueella, jossa rajoitus on 100 km/h. Auto pysähtyi lopulta poliisin piikkimattoon. Molemmat kuljettajat määrättiin tilapäiseen ajokieltoon ja heitä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Samoin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäillään Tampereen Rantatunnelissa lauantaina kello 20 aikaan 115 km/h (nopeusrajoitus 60 km/h) ajanutta kuljettajaa.

Lisäksi vakavaa piittaamattomuutta osoittavasta liikenteen vaarantamisesta epäillään viikonloppuna vt 12:lla tavoitetuttuja kolmea kuljettajaa, jotka ajoivat sadan kilometrin nopeusrajoitusalueella kukin yli 140 km/h.

Pirkkalan puolella vt 3:lla pysäytettiin lauantaina noin kello 19.30 henkilöauto lievän ylinopeuden vuoksi, ja todettiin kuljettajan ajavan päihtyneenä. Häntä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Näiden lisäksi Tampereen alueella mitattiin pienempiä ylinopeuksia. Yhteistä kaikille näille tapauksille on se, että kuljettajat ovat iältään enintään 25 vuotta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>