Uutiset

Tampereen valtuusto hyväksyi ratikan toisen osan, myös seuturatikan linjauksista päätettiin

Tampereen valtuusto hyväksyi ratikan toisen osan, myös seuturatikan linjauksista päätettiin

Tampereen raitiotien kakkososan rakentaminen alkaa vielä tänä vuonna. Valtuusto päätti eilen rakentamisesta Pyynikintorilta Lentävänniemeen. Investointipäätös hyväksyttiin äänin 56-11.Valtuusto lisäsi päätökseen pormestari Lauri Lylyn esittämän ponnen, jonka mukaan valtuusto edellyttää liikenneyhteyksien turvaamista asuinalueilta raitiotien varteen.

Valtuusto päätti eilen myös seuturaitiotien linjauksista. Härmälän ja Pirkkalan ratahaaralla ratavaraus tehdään Hatanpään valtatielle ja Nuolialantielle.

Koilliskeskuksen ja Kangasalan Lamminrahkan ratahaaralla Tenniskadun vaihtoehdon mukaisesti osuudella Tays–Alasjärvi ja Piettasenkadun vaihtoehdon mukaisesti osuudella Linnainmaa–Risso. Heikkilänkadun varteen tehdään varaus raitiovaunujen säilytysvarikolle.

Lielahden ja Ylöjärven ratahaaralla ratavaraus tehdään Turvesuonkadun vaihtoehdon mukaisesti. Kantatien ja pääradan risteämistapa Tampereen ja Ylöjärven yhteisellä kuntarajalla ratkaistaan jatkosuunnittelussa. Turvesuonkadun varteen tehdään varaus raitiovaunujen säilytysvarikolle.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>