Uutiset

Työllisyystilastoissa parannusta kevääseen nähden

Työllisyystilastoissa parannusta kevääseen nähden

Pirkanmaan työllisyystilanne on parantunut huomattavasti viime keväästä. Työttömien työnhakijoiden määrä ilman lomautuksia ei ole kasvanut vuositasolla niin paljoa kuin keväällä pahimmillaan odotettiin.

Uusia avoimia työpaikkoja on edelleen toiseksi eniten 15 vuoden aikana. Työttömiä työnhakijoita oli syyskuussa 30 037 henkilöä, joista lomautettuna oli 5 279 henkilöä. Pitkäaikaistyöttömiä, eli yli vuoden työttömänä olleita, oli 6 670, mikä on 33 prosenttia edellisen vuoden vastaavaa ajankohtaa enemmän.

Pirkanmaan työttömyysaste syyskuussa oli 12,3 prosenttia ja koko maassa 12 prosenttia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>