Päivän haastattelu

Kolmen teatterin yhteistyömalli turvaa Pyynikin kesäteatterin toiminnan jatkumisen

today21.10.2020

share close

Pyynikin kesäteatterin toiminnan jatkuminen turvataan yhteistyössä Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin kanssa. Kesän 2021 päätuotanto Tohvelisankarin rouva toteutetaan kolmen teatterin yhteistuotantona. Samalla kehitetään uudenlaista tuotantomallia, joka elää ja muuttuu kolmen teatterin toiminnan ja tarpeiden mukaan tulevina vuosina. Kyseessä ole kertaluontoinen kokeilu vaan alustavia jatkosuunnitelmia on jo vuosille 2022-2025.

Pyynikin kesäteatterisäätiön johtaja Kai Hintsasen mukaan korona joudutti kehitystä, johon kesäteatteri oli joka tapauksessa menossa. Jo keväällä keskusteluissa nousi esille Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin kanssa, että Pyynikin kesäteatteri on aivan liian arvokas kulttuurihistoriallisesti ja teatteritaiteellisesti lopetettavaksi tai konkurssiin päästettäväksi. Pian muodostuikin kaikkien intressien kannalta hyväksi tavaksi kyseinen yhteistuotantomalli.

Pyynikin kesäteatterisäätiön johtaja Kai Hintsanen kertoo yhteistyöstä tarkemmin:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%