Uutiset

Nokian kaupunki hakee ansioituneita kulttuuri- ja liikuntatoimijoita

Nokian kaupunki hakee ansioituneita kulttuuri- ja liikuntatoimijoita

Nokian kaupunki ottaa vastaan ehdotuksia tämän vuotisten kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja vapaaehtoistoimijoiden palkittavista.

Kulttuuripalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle ansioista Nokian taide- ja muun kulttuurielämän edistämiseksi taikka merkittävästä kulttuuriteosta. Kulttuuripalkinto voidaan jakaa usean henkilön kesken. Palkinnon voi saada vain kerran.

Liikuntatekopalkinto myönnetään nokialaiselle henkilölle tai yhteisölle merkittävästä liikunta- tai urheiluteosta tai muusta työstä Nokian liikuntaelämän edistämiseksi ja kehittämiseksi.

Nuorisotoimijapalkinto myönnetään henkilölle tai yhteisölle merkittävästä nuorten parissa tehtävästä työstä. Palkinnon saajan kotipaikka voi olla muukin kuin Nokia, mikäli teko liittyy merkittävällä tavalla Nokiaan.

Esityksiä palkinnon saajiksi voi tehdä marraskuun toiseen päivään saakka. Esitykset tulee toimittaa kirjallisine perusteluineen vapaa-aikapalvelujen toimistoon sähköpostitse vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi tai toimiston asiakaspalveluun kirjasto- ja kulttuuritalo Virran 1.kerrokseen arkisin klo 9 – 15.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>