Pirkanmaa

VIISI TÄHTEÄ: Helvetillinen avioliittodraama todistaa, ettei rakkaus koskaan katoa – Tampereen Teatterin Kuka pelkää Virginia Woolfia? on aseet riisuvaa verbaalista tykitystä saatanallisessa lähi-ihmissuhteessa

VIISI TÄHTEÄ: Helvetillinen avioliittodraama todistaa, ettei rakkaus koskaan katoa – Tampereen Teatterin Kuka pelkää Virginia Woolfia? on aseet riisuvaa verbaalista tykitystä saatanallisessa lähi-ihmissuhteessa

Ohjaaja Marika Vapaavuoren laaja työkokemus puhuu Tampereen Teatterin Kuka pelkää Wirginia Woolfia? -avioliittodraamassa. Näyttelijät Ritva Jalonen, Esa Latva-Äijö, Kai Vaine sekä Linda Wiklund vetävät vaikeat roolinsa roihuavalla palolla, jollaista saa valitettavan harvoin kokea ensi-illoissa. Nelikko hallitsi suvereenisti Frenckell-näyttämöä keskiviikkona lähes kolmen tunnin ajan. Yhdysvaltalaisen näytelmäkirjailijan Edward Albeen mestariteos, Who’s Afraid of Wirginia Woolf?, runsaan puolen vuosisadan takaa puhuttelee pisteliäästi suomalaista 2020-luvun yhteiskuntaa, jossa taitetaan terrierimäisesti peistä perhekäsityksestä. Alkuperäinen teksti on neroa sanataituruutta, mutta niin on Reita Lounatvuoren herkullinen suomennoskin.

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>