Uutiset

Poliisi: Nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustaan perjantai-illalle

today23.10.2020

share close

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle tälle illalle 23. lokakuuta. Tieto perustuu aikaisempiin tapahtumiin ja poliisille tulleisiin yhteydenottoihin.

Poliisi on tietoinen asiasta ja tulee puuttumaan havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala. Yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi. Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Asiaan liittyvät lisätiedot pyydetään ilmoittamaan Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800-90022. Numerossa on vastaaja, jonne voit jättää viestisi. Vihjesähköpostit pyydetään toimittamaan vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%