Uutiset

Poliisi: Nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustaan perjantai-illalle

Poliisi: Nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustaan perjantai-illalle

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko on suunnitellut joukkotappelua Tampereen keskustan alueelle tälle illalle 23. lokakuuta. Tieto perustuu aikaisempiin tapahtumiin ja poliisille tulleisiin yhteydenottoihin.

Poliisi on tietoinen asiasta ja tulee puuttumaan havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantavien tapahtumien ennalta ehkäisemiseksi. Poliisi seuraa tilannetta ja tarvittaessa puuttumiskynnys tulee olemaan matala. Yleistä järjestystä ja turvallisuutta vaarantaviin tapahtumiin puututaan välittömästi. Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta ehkäisemiseksi. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta.

Asiaan liittyvät lisätiedot pyydetään ilmoittamaan Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800-90022. Numerossa on vastaaja, jonne voit jättää viestisi. Vihjesähköpostit pyydetään toimittamaan vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>