Uutiset

Poliisi varautui perjantai-iltana nuorten joukkotappeluun Tampereella - yö sujui rauhallisesti

Poliisi varautui perjantai-iltana nuorten joukkotappeluun Tampereella - yö sujui rauhallisesti

Poliisi varautui perjantai-iltana mahdolliseen nuorten joukkotappeluun Tampereen keskustan alueella. Poliisi sai vihiä mahdollisesta joukkotappelusta aikaisempiin tapahtumiin perustuvasta tiedosta ja poliisille tulleista yhteydenotoista.

Yö sujui poliisin mukaan kuitenkin rauhallisesti eikä joukkotappelusta saatu havaintoja. Poliisilla ei ole uutta tietoa mahdollisesta joukkotappelun järjestämisestä, mutta nuorison liikehdintä ja kokoontumiset ovat tarkkailussa myös tänä iltana Tampereella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>