Uutiset

Akaan uudesta liikuntahallista kirjoitettiin urakkasopimus

Akaan uudesta liikuntahallista kirjoitettiin urakkasopimus

Urakkasopimuksen allekirjoitustilaisuudessa olivat mukana rakennuspäällikkö Jani Viitaharju Jatke Pirkanmaa Oy:lta, Akaan kaupungin tekninen johtaja Jaana Koota, Viialan yhtenäiskoulun rakennustoimikunnan puheenjohtaja Timo Saarinen ja projektipäällikkö Ismo Silvàn Sitowise Oy:lta (oik.). Kuva: Antti Peltola.

Akaan kaupunki ja Jatke Pirkanmaa Oy allekirjoittivat uuden liikuntahallin urakkasopimuksen perjantaina 23. lokakuuta. Hanke etenee nopeasti, sillä liikuntahallin rakentamistyöt alkavat jo marraskuussa.

Halli rakentuu Viialaan nousevan uuden yhtenäiskoulun viereen. Halliin tulee kaksi liikuntasalia, jotka palvelevat niin liigatason urheilujoukkueita kuin akaalaisten harrastustoimintaa. Isompaan saliin tulee 1500 hengen katsomo.

Rakentamisurakan sopimushinta on noin seitsemän miljoonaa euroa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>