Pirkanmaa

Entä, jos Pirkanmaan veturina ei olisikaan Tamperetta?

Entä, jos Pirkanmaan veturina ei olisikaan Tamperetta?

Pirkanmaa koostuu 22 kunnasta. Ensi vuoden alussa maakunta kasvaa yhdellä kunnalla, kun Kuhmoinen siirtyy Keski-Suomesta Pirkanmaahan. Pirkanmaan liitto on 22 kunnan omistama kuntayhtymä, jonka tehtävänä on kehittää maakuntaa tasapuolisesti ja valvoa sen etuja. Aluekehitysjohtaja Jukka Alasentie ja innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Päivi Myllykangas teroittavat, ettei ainutlaatuinen ja valtakunnallisesti kiitetty pirkanmaalainen yhteistyö ole vain kaunista juhlapuhetta vaan täyttä totta. Kaksikko heittää maakuntalaisille pähkinän pureskeltavaksi: ”Entä, jos Suomen kansantalouden kannalta tuiki tärkeällä Pirkanmaalla ei olisikaan Tampereen veroista maakuntakeskusta veturinaan?

Hei! Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä artikkeli on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>