Koronavirus

Koronatartuntojen määrä taas nousussa Pirkanmaalla

today27.10.2020

share close

Uusien koronatartuntojen määrät ovat kasvaneet viime päivinä Pirkanmaalla. Eilen Pirkanmaalla todettiin 16 uutta koronavirustartuntaa. Nyt todetuista sairastuneista 13 oli jo ennalta karanteenissa. Kaikkiaan näytteitä tutkittiin eilisen päivän aikana 750 kappaletta.

Todettujen tapausten määrä on ollut jälleen kasvussa viime päivät. Viime viikolla alkuviikosta ilmeni päivittäin alle kymmentä tapausta, mutta viikonloppuna määrät nousivat taas yli kymmeneen päivässä.

Näytteitä tutkivan Fimlabin mukaan koronatestitulosten valmistumisessa tulee tällä hetkellä varautua 1-2 päivän viiveeseen. Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kertoi eilen koko maassa olevan sairaalahoidossa reilut 70 koronaviruspotilasta. Heistä tehohoidossa oli eilen kymmenen.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%