Koronavirus, Uutiset

Koronatartuntojen määrä taas nousussa Pirkanmaalla

Koronatartuntojen määrä taas nousussa Pirkanmaalla

Uusien koronatartuntojen määrät ovat kasvaneet viime päivinä Pirkanmaalla. Eilen Pirkanmaalla todettiin 16 uutta koronavirustartuntaa. Nyt todetuista sairastuneista 13 oli jo ennalta karanteenissa. Kaikkiaan näytteitä tutkittiin eilisen päivän aikana 750 kappaletta.

Todettujen tapausten määrä on ollut jälleen kasvussa viime päivät. Viime viikolla alkuviikosta ilmeni päivittäin alle kymmentä tapausta, mutta viikonloppuna määrät nousivat taas yli kymmeneen päivässä.

Näytteitä tutkivan Fimlabin mukaan koronatestitulosten valmistumisessa tulee tällä hetkellä varautua 1-2 päivän viiveeseen. Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kertoi eilen koko maassa olevan sairaalahoidossa reilut 70 koronaviruspotilasta. Heistä tehohoidossa oli eilen kymmenen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>