Uutiset

Markus Auvinen väistyy kokonaan Mänttä-Vilppulan johdosta

Markus Auvinen väistyy kokonaan Mänttä-Vilppulan johdosta

Mänttä-Vilppulan kaupunginhallitus päätti eilen pitämässään kokouksessa esittää valtuustolle kaupunginjohtaja Markus Auvisen virkasuhteen päättämistä. Esityksen taustalla on molemminpuolinen luottamuspula Auvisen rikosepäilyn ja kaupungin johtamiseen liittyvien ristiriitojen perusteella.

Kaupunginjohtaja Markus Auvinen ilmoitti myös eilen kirjallisesti irtisanoutuvansa johtajasopimuksen mukaisesti siten, että hänen viimeinen virassaolopäivänsä on päivä, jolloin valtuusto tekee päätöksen asiassa. Johtajasopimuksen mukaisesti Auviselle maksetaan kahdentoista kuukauden palkkaa vastaava korvaus vapaaehtoisesta irtisanoutumisesta. Markus Auvinen on tällä hetkellä palkattomalla virkavapaalla kaupunginjohtajan tehtävästä.

Valtuusto kokoontuu seuraavan kerran 9. marraskuuta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>