Päivän haastattelu

PESU ry aloittaa sururyhmät lemmikin menettäneille

today27.10.2020

Background
share close

Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys, PESU ry aloittaa pilottikokeiluna sururyhmän lemmikkinsä menettäneille. Pilottikokeilun käynnistämisestä on vastuussa Annika Salomaa, jolle sururyhmä on ollut sydämen asia jo vuosia.

– Aloin etsiä tietoa tukiryhmistä oman koirani menetyksen myötä. Kun ryhmää ei löytynyt, aloin vuosien saatossa kartoittaa tahoja, joita pilottihanke voisi kiinnostaa, Salomaa kertoo.

Nyt mukaan on saatu psykologi Riikka Ukkonen ohjaamaan keskustelua. Riikka Ukkosella on myös omakohtaista kokemusta lemmikin menettämisestä. Ryhmässä tärkeää on turvallinen ilmapiiri eikä siellä ole pakko puhua, vaan paikalle voi tulla myös vain kuuntelemaan. Sururyhmä tarjoaa vertaistukea ja mahdollisuuden työstää omaa suruaan yhdessä toisten saman kokeneiden kanssa.

Sururyhmä lemmikkinsä menettäneille on ensimmäinen laatuaan Pirkanmaalla. Pilottikokeilun myötä on tarkoitus selvittää palvelun tarvetta Tampereen ympäristössä ja tavoitteena on löytää pysyvä toimintamalli lemmikkinsä menettäneiden tukemiseksi. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu tiistaina 3. marraskuuta klo 17–18.30, paikkoja on alkuun tarjolla rajoitetusti. Lisätietoja ryhmästä ja ajankohdista www.pesu.org

Annika Salomaa PESU ry:stä kertoo pilottihankkeesta lisää:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%