Uutiset

Riitta Korpelan Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Hämeenkyrön Koskilinnaan

Riitta Korpelan Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Hämeenkyrön Koskilinnaan

Suomalaislapsia jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe muuttavat loppusyksystä Hämeenkyrön kulttuurimiljöössä sijaitsevaan Koskilinnaan. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta tulee olemaan jatkossa Riitta Korpelan omissa käsissä.

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen Hämeenkyrön kunnan kanssa uuden Ti-Ti Nallen Talon perustamisesta Hämeenkyrön Koskilinnaan. Ti-Ti Tuotanto Oy ja Hämeenkyrön kunta on perustamassa Ti-Ti Nallen Talon ympärille mittavaa ympärivuotista perhekulttuurikeskusta, jossa on kunnan ja Ti-Ti Nalleperheen lisäksi myös muita saman henkisiä yrittäjiä. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta alkaa porrastetusti jo tämän vuoden puolella, tähdäten vahvasti ensi kesän matkailuun.

Pitkän uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt sekä Nalleperheen kanssa ympäri Suomea konsertoinut Riitta Korpela kertoo, että on jo pitkään halunnut, että Ti-Ti Nalleperheellä on paikka, missä nalleja voi käydä tapaamassa ympärivuotisesti. Tämä toiminta alkoi Ikaalisissa, jossa Korpela pyöritti Ti-Ti Nallen Talon toimintaa liki kaksikymmentä vuotta. Ti-Ti Nallen Talon jälkeen toiminta siirtyi hetkeksi ulkopuolisille yrittäjille Lempäälän Ideaparkkiin, jossa Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen maaliskuussa 2020. Tulevan Ti-Ti Nallen Talon toiminta on jälleen Korpelan omissa käsissä.

Uuden Ti-Ti Nallen linnahankkeen lisäksi Riitta Korpela on tänä vuonna aloittanut striimauspalvelut Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Tarjolla on sekä henkilökohtaisia syntymäpäivätuokioita Nallejen ja Riitan kanssa että päiväkodeille suunnattuja pidempiä toimintatuokioita. Koronatilanteen salliessa Riitta Korpela ja Nallet nähdään myös tuttuun tapaan konsertoimassa ympäri Suomen ”Ti-Ti Nallen Talvirieha -konserteissa” sekä uutuutena teatterin lavalla, kun joulukuussa Tampereen Komediateatterissa nähdään ”Ti-Ti Nallen Joulutarina”-niminen käsikirjoitettu teatteriesitys.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>