Uutiset

Riitta Korpelan Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Hämeenkyrön Koskilinnaan

Riitta Korpelan Ti-Ti Nalleperhe muuttaa Hämeenkyrön Koskilinnaan

Suomalaislapsia jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe muuttavat loppusyksystä Hämeenkyrön kulttuurimiljöössä sijaitsevaan Koskilinnaan. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta tulee olemaan jatkossa Riitta Korpelan omissa käsissä.

Ti-Ti Tuotanto Oy on solminut yhteistyösopimuksen Hämeenkyrön kunnan kanssa uuden Ti-Ti Nallen Talon perustamisesta Hämeenkyrön Koskilinnaan. Ti-Ti Tuotanto Oy ja Hämeenkyrön kunta on perustamassa Ti-Ti Nallen Talon ympärille mittavaa ympärivuotista perhekulttuurikeskusta, jossa on kunnan ja Ti-Ti Nalleperheen lisäksi myös muita saman henkisiä yrittäjiä. Uuden Ti-Ti Nallen Talon toiminta alkaa porrastetusti jo tämän vuoden puolella, tähdäten vahvasti ensi kesän matkailuun.

Pitkän uransa aikana yli miljoona levyä ja dvd:tä myynyt sekä Nalleperheen kanssa ympäri Suomea konsertoinut Riitta Korpela kertoo, että on jo pitkään halunnut, että Ti-Ti Nalleperheellä on paikka, missä nalleja voi käydä tapaamassa ympärivuotisesti. Tämä toiminta alkoi Ikaalisissa, jossa Korpela pyöritti Ti-Ti Nallen Talon toimintaa liki kaksikymmentä vuotta. Ti-Ti Nallen Talon jälkeen toiminta siirtyi hetkeksi ulkopuolisille yrittäjille Lempäälän Ideaparkkiin, jossa Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta loppui lisenssisopimuksen päättymiseen maaliskuussa 2020. Tulevan Ti-Ti Nallen Talon toiminta on jälleen Korpelan omissa käsissä.

Uuden Ti-Ti Nallen linnahankkeen lisäksi Riitta Korpela on tänä vuonna aloittanut striimauspalvelut Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Tarjolla on sekä henkilökohtaisia syntymäpäivätuokioita Nallejen ja Riitan kanssa että päiväkodeille suunnattuja pidempiä toimintatuokioita. Koronatilanteen salliessa Riitta Korpela ja Nallet nähdään myös tuttuun tapaan konsertoimassa ympäri Suomen ”Ti-Ti Nallen Talvirieha -konserteissa” sekä uutuutena teatterin lavalla, kun joulukuussa Tampereen Komediateatterissa nähdään ”Ti-Ti Nallen Joulutarina”-niminen käsikirjoitettu teatteriesitys.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>