Uutiset

Tampereen raitiotien koeajot jatkuvat ensi viikolla

Tampereen raitiotien koeajot jatkuvat ensi viikolla

Tampereen Ratikan ja raitiotien koeajoja jatketaan jälleen Hervannan valtaväylällä.

Tampereen raitiotien koeajot jatkuvat marraskuun ensimmäisellä viikolla. Nyt tehtävät koeajot liittyvät vaunun tyyppikokeisiin. Tampereen Ratikan vaunutestejä ja tyyppikokeita tullaan jatkamaan läpi syksyn ja talven, sitä mukaa kun uusia vaunujakin Tampereelle saapuu.

Tällä kertaa testejä tehdään Hervannan valtaväylällä Kanjoninkadun ja Pehkusuonkadun välillä. Testit saattavat aiheuttaa lyhyitä viivästyksiä liikenteeseen. Liikenteenohjausta käytetään tarpeen mukaan Hervannassa Insinöörinkadun ja Kanjoninkadun risteyksessä sekä Hallilassa Hervannan valtaväylän ja Pehkusuonkadun risteyksessä.

Koeajoja suoritetaan maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>