Uutiset

Urjalassa räjäytelty omatekoisia pommeja

today30.10.2020

share close

Sisä-Suomen poliisi on huolestunut Urjalassa yleistyneestä ilmiöstä, kun keskusurheilukentän läheisyyteen kokoontuva nuoriso on räjäytellyt omatekoisia pullopommeja. Pommit ovat vaarallisia paitsi ulkopuolisille, myös rakentajille itselleen. Pullot sisältävät voimakkaasti syövyttävää ainetta, joten pommit voivat aiheuttaa mm. kuulo-, näkö- ja ihovaurioita.

Poliisin mukaan räjähtäneenkään pullon palasiin ei tule koskea syöpymisvaaran vuoksi. Mikäli pullo on vielä ehjä, mutta pullistunut, siihen ei saa koskea, vaan alue tulee eristää ja ilmoittaa poliisille.

Poliisi vetoaa nuorisoon, jotta tällainen vaarallinen toiminta lopetettaisiin alkuunsa. Myös huoltajien toivotaan olevan asian suhteen ns. hereillä, keskustellen nuorten kanssa ja puuttumalla tähän toimintaan.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%