Uutiset

Urjalassa räjäytelty omatekoisia pommeja

Urjalassa räjäytelty omatekoisia pommeja

Sisä-Suomen poliisi on huolestunut Urjalassa yleistyneestä ilmiöstä, kun keskusurheilukentän läheisyyteen kokoontuva nuoriso on räjäytellyt omatekoisia pullopommeja. Pommit ovat vaarallisia paitsi ulkopuolisille, myös rakentajille itselleen. Pullot sisältävät voimakkaasti syövyttävää ainetta, joten pommit voivat aiheuttaa mm. kuulo-, näkö- ja ihovaurioita.

Poliisin mukaan räjähtäneenkään pullon palasiin ei tule koskea syöpymisvaaran vuoksi. Mikäli pullo on vielä ehjä, mutta pullistunut, siihen ei saa koskea, vaan alue tulee eristää ja ilmoittaa poliisille.

Poliisi vetoaa nuorisoon, jotta tällainen vaarallinen toiminta lopetettaisiin alkuunsa. Myös huoltajien toivotaan olevan asian suhteen ns. hereillä, keskustellen nuorten kanssa ja puuttumalla tähän toimintaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>