Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 23 uutta koronatapausta

Pirkanmaalla 23 uutta koronatapausta

Pirkanmaalla todettiin eilisissä testeissä 23 uutta koronatapausta. Kaikkiaan Fimlab analysoi maakunnan alueella eilisen aikana lähes 1100 näytettä. Taysista muistutetaan, että koronatestiin kannattaa mennä myös viikonloppuna ja pyhäpäivinäkin, jos saat infektio-oireita. Jo aiemmin on herättänyt huolta ihmisten viivyttely koronatestiin hakeutumisessa oireiden lievyyden vuoksi.

Koko maassa raportoitiin eilisen aikana 344 uutta koronavirustartuntaa. Tilastojen mukaan kyseessä on uusi päiväkohtainen ennätys todettujen tartuntojen määrässä. Eilen raportoitiin myöskin neljä uutta koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvää kuolemantapausta. Sairaalahoidossa on 58 ihmistä, joista tehohoidossa on 10.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>