Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla todettiin viime viikolla yli 100 koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla todettiin viime viikolla yli 100 koronavirustartuntaa

Pirkanmaalla todettiin viime viikon aikana yhteensä 101 koronavirustartuntaa. Altistumisia on tapahtunut muun muassa useissa kouluissa ja päiväkodeissa. Esimerkiksi Nokian lukioon on annettu vahva maskinkäyttösuositus mahdollisten altistumisten vuoksi. Asianomaiset on kontaktoitu ja asetettu karanteeniin. Muiden osalta koulu jatkuu lähiopetuksena.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viimeksi perjantaina 30.10. päivittämien tilastojen mukaan Taysin erityisvastuualueella sairaalahoidossa oli tuolloin seitsemän potilaista koronavirustartunnan vuoksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>