Uutiset

Poliisi tutkii päiväkodin pihassa tapahtunutta murhayritystä

Poliisi tutkii päiväkodin pihassa tapahtunutta murhayritystä

Poliisi tutkii sunnuntaina 1.11.2020 Hämeenlinnassa tapahtunutta murhan yritystä, joka tapahtui hämeenlinnalaisen päiväkodin pihassa noin klo 21.00. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni myöhemmin maanantain vastaisen yön aikana.

Epäilty on vangittu ja tutkinnassa on saatu selvitettyä tapaukseen liittyviä yksityiskohtia. Epäilty on myöntänyt aiheuttaneensa uhrin vammat. Teko on toteutettu teräasetta käyttäen. Rikokseen ei lyyt muita osapuolia, kuin epäilty ja uhri. Ulkopuolisille ei ole aiheutunut vaaraa tilanteessa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>