Uutiset

Auto paloi omakotitalon pihassa Orivedellä

Auto paloi omakotitalon pihassa Orivedellä

Oriveden Kankaantiellä paloi lauantaina iltapäivällä henkilöauto omakotitalon pihassa. Palo ei päässyt leviämään, sillä talon asukkaat saivat siirrettyä ajoneuvon etäämmälle rakennuksesta ja naapuri suoritti alkusammutuksen. Palokunta varmisti paikan päällä tilanteen ja jäähdytti vedellä auton vaurioitunutta osaa.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai alunperin hälytyksen rakennuspalosta noin kello 13 iltapäivällä. Palopaikalla kävi ilmi, että rakennuspalon sijaan kyseessä olikin autopalosta, joka syttyi omakotitalon pihalla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>