Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla todettiin 13 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla todettiin 13 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla todettiin eilisissä testeissä 13 uutta koronatartuntaa. Kaikkiaan Fimlab tutki yhteensä 1455 testiä. Kuluvan viikon aikana Pirkanmaalla on käynyt ilmi yhteensä 36 uutta koronatartuntaa. Koronanäytteen tuloksen saamisessa kestää tällä hetkellä keskimäärin 27 tuntia. Fimlab kehottaa kuitenkin varautumaan kahden tai kolmenkin päivän viiveeseen sillä näytteiden määrät vaihtelevat runsaasti päivästä riippuen. Taysista puolestaan muistutetaan maskien käytön tarpeellisuudesta ja hyvän käsihygienian huolehtimisesta julkisessa liikenteessä ja takseissa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>