Päivän haastattelu

Tarmo Reunanen lainalle HPK:n takalinjoille - Urheilujohtaja Toivola uskoo joukkueen suunnan parantuvan

Tarmo Reunanen lainalle HPK:n takalinjoille - Urheilujohtaja Toivola uskoo joukkueen suunnan parantuvan

Jääkiekon Liigaa pelaava HPK ja puolustaja Tarmo Reunanen ovat solmineet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo SUN Radion haastattelussa, että sopimus on aiempien HPK:n lainasopimusten kaltainen eli Reunanen lähtee NHL-seura New York Rangersin harjoitusleirille tavoittelemaan pelipaikkaa. Mikäli organisaatio ei koe tarvitsevansa Reunasta Amerikassa, palaa puolustaja loppukaudeksi Hämeenlinnaan. Reunasen sopimuksen lisäksi Toivola perkaa haastattelussa HPK:n repaleista alkukautta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>