Uutiset

Tesoman seisakkeen rakennustyöt alkamassa

Tesoman seisakkeen rakennustyöt alkamassa

Tampereen ja Nokian väliselle rataosuudelle rakennettavan Tesoman seisakkeen rakennustyöt ovat alkamassa. Rakennusurakassa toteutetaan reunalaituri, kulkuyhteydet laiturille sekä seisakkeen edellyttämät järjestelmät.

Työt käynnistyvät marraskuun aikana mm. liityntäpysäköintialueen rakentamisella. Rakentaminen on aktiivisimmillaan huhti-toukokuussa, jolloin töitä tehdään myös viikonloppuisin yöaikaan junaliikenteen katkoissa. Seisakkeen rakennustyöt valmistuvat kesällä.

Tesomalta pääsee nousemaan junan kyytiin elokuussa 2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>