Uutiset

Voice of Finlandin tähdet esiintyvät Orivedellä, konserttia voi seurata myös verkosta

today11.11.2020

Background
share close
Etni Khan, Jessica Tünn, Noora Karppanen, Matilda Koistinaho esiintyvät Orivedellä 28.11.

Orivedellä pidetään 28.11. konsertti, jossa esiintyvät syksyn Voice of Finland -tähdet. Koko perheelle sopivassa konsertissa esiintyvät Sanna SolanteräEmilia VirlanderMaria NissinenJuffi SeponpoikaEtni KhanJessica TünnMatilda Koistinaho ja Noora Karppanen sekä muusikot Azra TopcuJohanna Repo ja Erik Valkama.

The Voice of Villasukka -konsertti järjestetään Oriveden Kampuksen Klemettisalissa lauantaina 28. marraskuuta kello 12-13.30. Klemettisaliin mahtuu kaikkiaan noin 400 kuulijaa, mutta koronatilanteen vuoksi yleisön määrä on rajattu 130 henkilöön. Konserttiin pääsee vain ennakkoilmoittautumisella. Maksuton ilmoittautuminen avataan Oriveden kaupungin liikuntapalvelujen verkkokauppaan, joka löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta Orivesi.fi.

The Voice of Villasukka -konserttia voi seurata myös omalta kotisohvaltaan. Konsertti livestriimataan Oriveden kaupungin Facebook-sivulle. Striimausta voi katsoa myös ilman Facebook-tunnuksia. Livelähetyksen linkki julkaistaan kaupungin somekanavilla ja verkkosivuilla. Konsertti on katsottavissa linkin kautta perjantaihin 11. joulukuuta saakka.

Myös Matias Nissinen, Juffi Seponpoika, Emilia Virlander, Sanna Solanterä esiintyvät Orivedellä

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%