Uutiset

Pirkkalan Prismaan voi palauttaa pulloja säkki kerrallaan

Pirkkalan Prismaan voi palauttaa pulloja säkki kerrallaan

Prisma Pirkkalassa on otettu käyttöön Pirkanmaan ensimmäinen TOMRA R1 -pullonpalautusautomaatti. Uuteen pullonpalautusautomaattiin voi kaataa säkillisen muovipulloja ja tölkkejä kerrallaan käsiä likaamatta. Vastaava laite on otettu syksyn aikana käyttöön muun muassa Helsingissä, Lahdessa, Porvoossa ja Kuopiossa.

Uusi pullonpalautusautomaatti on jopa viisi kertaa nopeampi kuin perinteiset automaatit, joihin palautetaan pakkaukset yksitellen.

Suomessa juomapakkauksia kierrätetään ahkerasti. Suomalaiset palauttivat vuoden 2019 aikana 1,9 miljardia juomapakkausta. Uusi automaatti ottaa vastaan muovipulloja ja tölkkejä. Lasipakkaukset tulee yhä palauttaa eri automaatteihin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>