Uutiset

AS: Akaa halutaan mukaan Tampereen seudun joukkoliikenteeseen vuonna 2023

AS: Akaa halutaan mukaan Tampereen seudun joukkoliikenteeseen vuonna 2023

Enemmistö Akaan kaupunginvaltuutetuista allekirjoittaa aloitteen liittyä Tampereen seudun joukkoliikenteeseen vuonna 2023, uutisoi Akaan Seutu. Valtuustoaloitteen jätti keskiviikon kokouksessa Ryhmä 2020:n Jukka Ahonen. Varmoja allekirjoittajia kertyi Akaan 35:n kaupunginvaltuutetun joukosta 24 kappaletta.

Tampereen seudun joukkoliikenne toimii seudullisesti kahdeksan kunnan alueella: Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä. Valkeakoski liittyy mukaan vuonna 2022.Valkeakoski liittyy mukaan vuonna 2022.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>