Uutiset

Ylöjärven tonttihaussa valtava suosio

Ylöjärven tonttihaussa valtava suosio

Ylöjärven kaupungin omakotitonttihaku herätti tänä syksynä poikkeuksellisen paljon kiinnostusta. Hakemuksia tuli kaikkiaan 644, yksittäisiä hakijoita oli 492. Osa hakijoista haki tonttia useammalta kuin yhdeltä alueelta.

Ylöjärven kaupungilla oli haettavana yhteensä 58 uutta omakotitonttia Metsäkylästä (31), Siivikkalasta (15), Siltatien alueelta (3) ja Viljakkalasta (9). Eniten kiinnostusta kohdistui Siivikkalan tontteihin, joihin tuli 355 hakemusta.

Alueen tonttien hakijoita ollessa enemmän kuin tontteja, tontin saaja valitaan arpomalla. Arvonta järjestetään todennäköisesti 25.11.2020 ja sen toteutuksesta tiedotetaan tarkemmin tonttia hakeneille. Arvonta suoritetaan alueittain. Arvonnassa ensimmäisen arvan saanut voi valita haluamansa tontin. Näin menetellään niin kauan, kunnes kaikki tontit on jaettu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>