Uutiset

Sunnuntaina 15. marraskuuta muistellaan itsemurhan tehneitä

Sunnuntaina 15. marraskuuta muistellaan itsemurhan tehneitä

Huomenna sunnuntaina muistellaan itsemurhan tehneitä. Tänä vuonna valtakunnallinen kynttilätapahtuma järjestetään verkossa Mielenterveyden keskusliiton Youtube-tilillä klo 16 alkaen, mutta eri puolilla Suomea järjestetään myöskin ulkotapahtumia. Kynttilätapahtuma järjestetään nyt 29. kerran ja sen tarkoitus on kunnioittaa itsemurhaan kuolleiden muistoa ja tuoda lohtua läheisensä menettäneille. Itsemurhien määrä on puolittunut huippuvuodesta 1990 vuoteen 2014, mutta viime vuosina hyvä kehitys näyttää pysähtyneen. Vuonna 2018 Suomessa tehtiin 810 itsemurhaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>