Uutiset

Akaa on saanut oman kuosin

Akaa on saanut oman kuosin

Kuva: Akaan kaupungin yrityskoordinaattori Jukka Turunen ja suunnittelija Merja Palin, Akaan kaupunki

Akaa on saanut oman kaupunkikuosin. Kuosin on kaupungille suunnitellut kangasalalainen kuosi- ja graafinen suunnittelija Merja Palin. Kuosilla kaupunki haluaa tuoda hyvää mieltä ja iloa kaikille asukkaille keskellä pimeintä vuodenaikaa.

– Kuosi kertoo kaupungista, joka henkii historiaa ja etsii ja on menossa kohti uutta.  Se on tarina rautatieläisyydestä, kauniista luonnosta, hunajan makeudesta sekä elinvoimaisesta kaupungin ja maaseudun liitosta, kuvailee suunnittelija Merja Palin.

Akaa-kuosi on suunniteltu siten, että se soveltuu tekstiileihin, printtiaineistoihin ja digitaalisiin ympäristöihin. Kaupunki aikoo hyödyntää kuosia omassa viestinnässä ja markkinoinnissaan, kuten lahjoissa ja erilaisissa materiaaleissa.

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolan mukaan keskusteluja käydään akaalaisten yritysten kanssa ja yhteistyökumppaneita tuotteistamiseen haetaan parhaillaan. Toijalan Tekstiilipalvelun kanssa on tekeillä kangasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>