Uutiset

Akaa on saanut oman kuosin

today16.11.2020

Background
share close
Kuva: Akaan kaupungin yrityskoordinaattori Jukka Turunen ja suunnittelija Merja Palin, Akaan kaupunki

Akaa on saanut oman kaupunkikuosin. Kuosin on kaupungille suunnitellut kangasalalainen kuosi- ja graafinen suunnittelija Merja Palin. Kuosilla kaupunki haluaa tuoda hyvää mieltä ja iloa kaikille asukkaille keskellä pimeintä vuodenaikaa.

– Kuosi kertoo kaupungista, joka henkii historiaa ja etsii ja on menossa kohti uutta.  Se on tarina rautatieläisyydestä, kauniista luonnosta, hunajan makeudesta sekä elinvoimaisesta kaupungin ja maaseudun liitosta, kuvailee suunnittelija Merja Palin.

Akaa-kuosi on suunniteltu siten, että se soveltuu tekstiileihin, printtiaineistoihin ja digitaalisiin ympäristöihin. Kaupunki aikoo hyödyntää kuosia omassa viestinnässä ja markkinoinnissaan, kuten lahjoissa ja erilaisissa materiaaleissa.

Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantolan mukaan keskusteluja käydään akaalaisten yritysten kanssa ja yhteistyökumppaneita tuotteistamiseen haetaan parhaillaan. Toijalan Tekstiilipalvelun kanssa on tekeillä kangasta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%