Uutiset

Vatialassa haettavana 31 pientalotonttia

Vatialassa haettavana 31 pientalotonttia

Kangasalan kaupunki käynnisti maanantaina kaupunkipientaloalueiden tonttihaun. Kangasala luovuttaa lähivuosina kaupunkipientalotontteja erinomaisilta paikoilta keskustasta, Lamminrahkasta, Pitkäjärveltä ja Vatialasta.

Ensimmäisenä haussa ovat Vatialan kaupunkipientalotontit, joiden hakuaika alkoi 16.11. ja jatkuu tammikuun 4:nteen. Vatialan kaupunkipientaloalue sijaitsee Kangasalan ja Tampereen rajan tuntumassa, Liuskekujalla, keskeisellä taajama-alueella.

Vatialasta haussa on 31 tonttia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>