Uutiset

Pirkanmaan matkailumaine kasvussa

Pirkanmaan matkailumaine kasvussa

Suomalaiset matkailijat käyttivät viime kesänä Tampereen seudulla rahaa keskimäärin 125 euroa matkailijaa kohden. Yhteensä kotimaanmatkailijat toivat seudulle rahaa lähes 100 miljoonaa euroa, kertoo Tutkimus- ja analysointikeskuksen, TAK:n, Suomalaisten kotimaanmatkailu -tutkimus. Kansainväliset matkailijat käyttävät matkallaan rahaa keskimäärin 204 euroa päivässä.

Tampereen seudun suositteluindeksi oli kesällä kaikkien seudulla vierailleiden osalta 45. Luku on noussut voimakkaasti viime vuosina, esimerkiksi kolme vuotta sitten luku oli 27. Suositteluindeksi kertoo, kuinka todennäköisesti yrityksen palvelua tai tuotteita suositeltaisiin ystävälle tai kollegalle.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>