Uutiset

Torstain myrskytuulet aiheuttavat haittaa liikenteelle, myös sähkökatkoja odotettavissa

Torstain myrskytuulet aiheuttavat haittaa liikenteelle, myös sähkökatkoja odotettavissa

Myrskylukemiin puuskissa yltävä tuuli aiheuttaa tänään haittaa liikenteelle. Aamusta lähtien myös sähkökatkoja on esiintynyt jo monilla paikkakunnilla. Etelä- ja Keski-Suomessa tuuli yltyy puuskissa yli 20 metriin sekunnissa.

VR varoittaa tämän päiväisen kovan tuulen vaikutuksista myös junaliikenteeseen. Myrsky saattaa aiheuttaa häiriöitä junaliikenteeseen esimerkiksi kaatuneiden puiden tai sähköratavaurioiden vuoksi. VR kertoo varautuneensa myrskyyn lisäresurssein usealla paikkakunnalla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>